Det blir sikkert teit å komme med dette no, sidan nokon andre har brukt ordet og det står overalt. Men eg knakk FrP-koden i fjor, og har sidan brent inne med det.

Greia er at folk gjer det altfor komplisert.

FrP er den rånete kjærasten mor di ikkje syns at du skal ha. Han som klør seg i skrittet og fortel negervitsar og er heilt på styr. Han er ganske morosam å være kjærast med, ein ler mykje, det er liv og røre og ein kjeiar seg ikkje. Du veit han ikkje er bra for deg, og du blir sur når han ikkje held avtalar og lyg litt, og når han blir så full og brauten på fest at du longskjemst.
Men når mor di seier at han berre lurar deg og at du burde finne deg ein kjekk mann med utdanning og manerar, då er Den Rånete Kjærasten det kjæraste du har, og gud nåde den som freister seie noko anna.

Så til alle menn som stemmer FrP: No veit de korleis jentene har det når dei får vere kjærast med han drittsekken. Slik har dei det. Ja, berre at dei får sex då. Men no må me ikkje bli for bokstavelege. Berre at eg ikkje skjønar at de held det ut. Utan sexen altså. For slik eg hugsar det så var det jo derfor ein haldt ut, trass alt.

Reklamer