Borte på Kranglebloggen har eg snappa opp eit riktig fint konsept som egnar seg som meme.
Altså: Kven kan ha skrive dette, og viktigare: Kvifor trur du det? Det er lov å krinse seg inn utan å gjette på namn. Teksten gjev i grunnen mange hint.

For å vere grei kan eg seie at originalspråket ikkje er dansk. Det kjem eit hint meir i kommentarfeltet. Her kjem teksten:

og det er en historie som måske vil kede dig, men du behøver ikke høre efter, sagde hun til mig, fordi hun vidste altid det ville være sådan, og det var, tror hun, hendes første år, eller egentlig weekend, faktisk en fredag, i september, på Camden, og det her var for tre-fire år siden, og hun blev så fuld at hun endte i seng, mistede sin jomfrudom (sent, hun var atten) i Lorna Slavins værelse, fordi hun var førsteårs og havde en værelseskammerat og Lorna, husker hun, var i sit næstsidste eller sidste studieår og for det meste somme tider i sin fyrs lejlighed ude i byen som hun troede var andetårsstuderende med keramik som hovedfag men som faktisk var enten en fyr fra N.Y.U., filmstuderende og udelukkende kommet til New Hampshire til Majet-Ud-Til-Pul festen, eller en fra byen.

Og så utfordrar eg følgande blåggarar til å finne gåter til oss: Hjorthen, Esquil og Belmotte. Fordi dei skriv bøker.
Og det er alltid gøy om andre hiv seg på.

Reklamer